Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
en
de
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Cégünk, az Arábikum-2004 Kft jogelődjét 1983-ban alapítottuk, a kezdeti időkben széles palettán gyártottunk gumitermékeket vulkanizálással. 17 éve foglalkozunk felszívógumi gyártásával, mely a kedvező ára miatt partnereink gépüzemeltetési költségeit jelentősen csökkenti. Nemrég átléptük a százezredik legyártott darabot. Több mint háromszáz elégedett ügyféllel rendelkezünk itthon és külföldön az egyszemélyes vállalkozásoktól a gépszervizeken át a nagy takarítócégekig.

Tegyen velünk egy próbát, nem fog csalódni!


Minőségi alapelveink:

Folyamatosan arra törekszünk, hogy az általunk gyártott termékeket nagy precizitás, hibátlan konstrukció és megbízhatóság jellemezze. A termékek legyártásához szükséges alapanyagokat csak magas színvonalú és jó minőséget biztosító partnerektől szerezzük be.

 

Gyártási technológia

Folyamatosan követjük a gumitermékek gyártástechnológiájának fejlődését. Vevőink igényeit komplex módon igyekszünk megoldani, a gyártószerszám, felhasznált anyag minősége és a gazdaságosság figyelembevételével. Folyamatosan fejlesztjük a padlósúroló automatákhoz használandó anyagok minőségét, úgy, hogy az áruk is versenyképes legyen. A padlótisztításhoz használt törlőgumiknak kellően lágynak, de kopásállónak kell lenniük, azonban feltétel az is, hogy álljanak ellen lúgos, savas, olajos szennyezettségű padlókon is a vegyi hatásoknak. Emiatt a szívóélek anyagait folyamatosan fejlesztjük, keressük az optimális megoldást. A vízáteresztő gumik egyes típusokon bordázott kivitelűek. Ehelyett sokkal olcsóbb és ugyanolyan hatékonyságú a sima gumiél, vízáteresztő kicsípések alkalmazásával. A profilos (vállas, középen vállas) lamellák kialakítását ragasztással végezzük, melyek ugyanolyan tartósak, mint a préseléssel előállított felszívógumik. Az oda-vissza tolható padlósúroló gépek kombinált, bordázott felszívógumijainak megoldása nagyon esztétikus, de a klasszikus első - vízáreresztő -gumiél, hátsó - törlő - gumiél megoldással sokkal kedvezőbb ár-érték arányt tudtunk elérni.